Intenzív ízek a Burger King pályáján

2014. augusztus 05. - Feiertag Erik

Facebookon már megsejtettem, hogy hamarosan promóváltás jön a Burger King-nél, bár akkor egy héttel későbbre vártam, mert a Brutál Futáshoz kapcsolódó nyereményjátékkal hoztam összefüggésbe a dolgot. De az sem baj hogy előbb jött, mert egy zseniális visszatérővel van dolgunk, meg persze a futóverseny kapcsán a cég által már elővetített Brutál Burgerről.

3009.jpg

Az Xtra Long Chili Cheese időről-időre visszatér a kínálatba, és meg tudom érteni miért. Pár éve már írtam róla, akkor ízlett, szerintem most sem lehet vele különösebb baj, lévén úgy tűnik nem változtattak a recepten. Három marhahúspogácsa, sajt, jalapeño paprika és chilis sajtszósz kerül belé. Egyszerű de jó, aki még nem próbálta ez legyen az első dolga ha valamelyik ételudvarban Meki és BK közt próbál dűlőre jutni.

Tisztázzunk valamit. A Brutál Burger nem brutál. Egyáltalán nem, sőt, hasonló (ugyanilyen) konkurens testvérétől, a McRib-től árban bőven elmarad. Mindkét szendvicsben egy sertéshúspogácsa, hagyma, uborka és BBQ szósz található, a Brutál Burger mégis 300 forinttal drágább a tél vége felé berobbant McDonald's terméknél. Igazán brutál egyébként a tavalyi Xtra Long Crispy BBQ lett volna, ami az év egyik legjobban sikerült gyorséttermi terméke volt.

Általában a sertéses-csirkés vonal szokott az olcsóbbik termék lenni az időszakos kínálatban, ezúttal azonban pont fordítva alakult, bár nem horror összegre kell gondolni. Az Xtra Long Chili Cheese 950/1390, míg a Brutál Burger 990/1490 forintért (magában/menüben) lehet a miénk. Előbbit mindenkinek ajánlom aki szereti a csípősebb termékeket, utóbbit így látatlanban nem, főleg a McRib miatt, de majd lesz róla külön írás is a következő hetekben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556571857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása