Folytatódik a McDonald's filmfesztivál!

2014. július 15. - Feiertag Erik

Na ez tipikusan egy olyan poszt, amivel a költözés miatt eléggé megcsúsztunk. Nem annyira mint a Zinger/Filé írással, és koránt sem annyira mint a máig meg nem jelent Össztűzburger teszttel, de azért megcsúsztunk. Szerintem az elmúlt három évben elég frissen sikerült írni ilyesmikről, így nem vállalom túl magam, ha azt mondom, a jövőben nem igazán lesz ilyen csúszás.

banner02.png

De hogy rátérjek a lényegre, a Meki idei eddigi legjobb promója új felvonáshoz érkezett. Az előzőhöz hasonlóan ez is a mára már szinte standarddá vált csirke-marha kombót nyomja, és bár ránézésre kicsit gyengébbnek tűnik, végül simán rákerülhetnek az év végi toplistára.

urburger.png

Marhahúsos fronton kis Sci-Fi következik az Űrburger személyében. Ez egy érdekes, briós szerű bucit kapott szezámmaggal, benne két marhahúspogácsa, grillezett hagyma, borsos szósz és sajt kapott helyet. Hogy ennek mi köze az űrhöz, azt nem tudom, valószínű, hogy a zsemle alakja miatt nevezték így. Pedig az előző felvonás marhás szendvicse azért valamennyire csak össztűz volt, hisz kellemesen csípett. Árban viszont ez egy viszonylag olcsó terméknek tűnik, szerintem magában bőven 1000 forint alatt lesz magában a burger ami sokat feledtethet a szegényes tartalmon.

broadway burger.png

Ezúttal a csirkés szendvics lett a full-extrás darab. A Broadway Burger egy itthon gyorséttermeknél még nem látott panírt használ, melybe kukoricapelyhet kevertek. Ez az Egyesült Államokban jóval elterjedtebb dolog, sok Crispy Chicken és stb. elnevezésű termék készül ilyen bundában. Remélem valóban ropogós lesz, de nem kemény. Ezen kívül Pepper Jack sajt, saláta, lilahagyma, paradicsom, és mézes-mustáros szósz kerül bele. Tehát minden adott egy jó, a szokásosnál picit különlegesebb csirkés burgerhez így nyár elejére. A név miértje itt is rejtély, de ezen már fenn se akadunk.

Snack fronton a helyzet változatlan, így maradt a Sztár Burgonya (ami valamiért csillag alak helyett rácsos) és a Csirkés Mozifalatok. Ezen kívül ezzel a promóval kapcsolatban még mindig az a véleményem, hogy mikor ha nem most lehetett volna megjátszani egy Sajtos Royal-t Ponyvaregény körítésben. A Happy Meal-hez meg Butch órája és Marvin agyának egy kis darabkája közt lehetne választani.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr466508891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása