Kalandozás a szokásos ízek világában

2014. június 04. - Feiertag Erik

Belevágtunk a júniusba, itt a nyár, a Burger King pedig lecserélte a tavaszi Angus promót valami másra. A kreatívitás ezúttal (is) elmaradt sajna, de legalább a mennyiség dicséretre méltó. Három szendvics, két marhahúsos, egy pedig a grillezett csirke szerelmeseinek nyújt nem annyira maradandó élményt.

nyariak banner.jpg

Olyannyira nem vitték túlzásba a kreativitást, hogy szinte csak szószok tekintetében van különbség a termékek közt. A Görög Tzatziki Whopper ahogy neve is mutatja, Görögországot kívánja megidézni a már-már túl jól ismert tzatziki szósszal. Ezen kívül a szokásos Whopper hozzávalók, azaz marhahúspogácsa, saláta, paradicsom és hagyma került bele.

Talán még az előbbinél is sűrűbben használják a Mexikói ízeket, mely ezúttal csupán egy chili szószban nyilvánul meg a Mexikói Chili Whopper személyében, mely marhahúspogácsát, salátát, paradicsomot és a hagymát tartalmaz. Pedig tavaly még tortillachips is került a cég hasonló témájú szendvicsébe, ami be is került az éves gyorséttermi toplistába. Ez most valószínűleg nem fog.

Végül de nem utolsó sorban, ha a tél idei felében nem lett volna elég a Burger King csirkedömpingje, most kipróbálhattok egy újabbat, mely ránézésre a nálunk eléggé leszerepelt Pikáns Grillezett Csibeszendvics nagyobb változatának tűnik. Az Indiai Curry Burger sajtot, salátát, paradicsomot, grillezett csirkét, valamint természetesen fűszeres curry szószt.

Nem valami különleges promóció, bár legalább kicsit hanyagolják a túlzásba vitt BBQ-sajt-bacon vonalat. Más kérdés, hogy ezt szintén kissé túlzásba vitt termékekkel pótolták. Ősszel reméljük valami igazán érdekes dolgot láthatunk a BK háza tájáról, egy Big King visszatérésnek mindenképp örülnénk.

whopper jr banner.png

És bár nem kapcsolódik szorosan az akcióhoz, viszont még nem írtunk róla és mindenképp meg kell említeni, hogy 350 forintra csökkentették a Whopper Junior árát. Ez egy normál Whopper összetevőit tartalmazza (marhahús, saláta, majonéz, ketchup, uborka, hagyma, paradicsom), viszont jóval kisebb méretben. Ezen kívül most már  a Burger King éttermeiben is lehetőség van Erzsébet Utalvánnyal fizetni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr896306135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása