Tegnap óta imádjuk a Big Mac-et?

2014. március 04. - Feiertag Erik

Múlt héten a Meki semmiből jött "március 3-tól imádni fogjátok a Big Mac-et" videóval támadott, szombaton pedig csaptunk egy kis brainstormingot arról, mit is jelenthet ez. Lássuk, bejöttek-e a jóslatok!

bigmac banner.jpg

Nem. Azaz hogy valamennyire igen, mert a második bekezdésben pedzegettem, hogy talán csak akcióról lesz szó, kis olcsósításról vagy kuponokról vagy valami ilyesmi. Nos, ez lett a vége (sajnos). Se angus, se McRoyal méret, se csirkés kiadás se új recept. Pusztán olcsóbb lett, mert attól finomabb (vagy csak jobban fogy).

annabellebreakeyfoodphotography-mcdonalds-bigmachero (Custom).jpg

Amúgy a szendviccsel eddig az ár volt a legnagyobb baj, így 500 forintért nem egy rossz ajánlat, érdemes kipróbálni/felfrissíteni az emlékeket ha épp Mekiben jár az ember és nem akar sokat költeni. Ezért a pénzért elég korrekt a két marhahúspogácsa, az uborka, az exkluzív szósz, sajt, saláta és hagyma, sajátosan rétegelt módon a buciban.

bmslayer.jpg

Az akciónak az étterem egy instagrammos kampányt is szervezett, mint a Spicy Sertésburger nyereményjátékánál. Az app mindhárom nagyobb platformra elérhető, meki kb. minden sarkon van, a "nevezési díj" pedig 500 forintra mérséklődött, úgyhogy nincs kifogás, irány posztolni és lájkolni! #SWAG

1. Örökítsd meg a Big MacTM sztoridat az Instagramon!

2. Megosztásnál használd a #BigMacSztori hashtaget!

3. Csekkold a sztorikat az applikációval, és like-old a kedvenceid!

Amúgy nem tét nélküli a dolog, mert a legjobbak akár idővel plakátokra is kikerülhetnek, ami bár nem ér fel az Alcatellel meg a többi Beüt a Szósz nyereménnyel, azért valami. Nevezni március 16-ig tudtok, a szendvics is csak eddig lesz olcsó.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr706306158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása