Hiánypótlás: Fish King

2014. február 18. - Feiertag Erik

Négy éve indítottam a blogot, és bár sokáig csak a gyorséttermekre reflektált a dolog, egyszer sem jutott eszembe hogy halas burgert kóstoljak. Pedig mindkét nagy láncnak megvan a saját változata, ráadásul állandó termékek úgyhogy már rég itt lett volna az ideje.

fish king.jpg

A Burger King megújított napi menüje viszont meghozta végre a kedvem, lássuk mit hagytam ki eddig!

smallWP_20140214_12_24_12_Pro.jpg

Hát nem sokat. A szendvics nincs túltömve, nem is túl nagy és az íze sem különlegesebb mint a fagyasztó soron kapható átlag halrudacska, bár nem is igazán vártam többet ennél. Két szezámmagos buci közt egy elég nagy panírozott halfilé, saláta, tartármártás, és meglepő módon uborka kapott helyet. Utóbbi lehet, hogy hiba eredménye, a honlapon nem írják és a képen sem látszik, minden esetre nem rontott a szendvicsen, bár nélküle messzebb állt volna ízben a többi terméktől.

smallWP_20140214_12_23_23_Pro.jpg

A burger papírba csomagolva érkezik, ami valamennyire azt is közvetíti felénk, hogy útközben is benyomhatod a busz felé rohanva, de a hal viszonylag könnyen szétesik úgyhogy ezt azért nem ajánlanám. A tartárban én egyáltalán nem láttam és éreztem fűszereket, inkább majonéz jutott róla eszembe, szerintem az is volt.

WP_20140214_12_27_54_Pro.jpg

E mellett a csomagolás meglepő tényre derít fényt: a szendvicsben cápahúst használnak! 

smallWP_20140214_12_23_58_Pro.jpg

A hal nem jobb de nem is rosszabb a fentebb emlegetett halrudacskáknál, ő dominál ami egy erre épülő burgernél jó pont, mellette pedig a többi összetevő elég kiegyensúlyozott, úgyhogy összességében egy jól összerakott, finom szendvicsről van szó.

smallWP_20140214_12_24_35_Pro.jpg

Viszont nem feltétlenül ajánlanám mindenkinek. Ahogy írtam, alapvetően nincs vele baj, ha valaki nagyon szeretne már halas burgert enni és nincs a közelben Nordsee akkor nem fog rosszul járni, de ha csak simán megéhezel hazafele egy Whopperral vagy szinte bármivel a Napi Menüről jobban jársz. Pontszámban ez most 4/5 mert halas szendvicsnek nem rossz, csak egy komolyabb darab mellett vérzik el, de nem is feltétlenül az a célja hogy velük vegye fel a versenyt - még ha árban egy szinten is vannak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása