Krikett promó az ausztrál KFC-ben

2014. január 26. - Feiertag Erik

A világ ezen táján a krikett annyira nem népszerű, vannak azonban olyan vidékek ahol még a nagy étteremláncok is külön promóciót szentelnek neki. Mint most az ausztrál KFC az Ashes Series-nek. Utóbbi lényege, hogy Anglia és Ausztrália 5 pályán méri össze tudását. Ennek megfelelően az étterem két szendviccsel, próbálja becsalogatni a sport szerelmeseit.

banner.jpg

A két szendvicsben csak a buci, a sajt meg a felhasznált csirkerész (mellfilé) a közös, minden másban egyediek, sőt, különlegesek. Mindkét termék Grander méretű darabnak látszik, és 6.45 Ausztrál Dollárba kerülnek ami átszámítva úgy 1250 forintnak felel meg, ami elég borsos, főleg, hogy ebben csak a szendvics van benne. A menüt 8.95-ért mérik ami itthon 1750 lenne, remélem ez egyhamar nem lesz általános ár itthon.

uk.jpg

Az angol változatban a húst H&S panírba forgatták, mellé angol mustár és a fent említett sajt került. Zöldségként nemes egyszerűséggel egy kis coleslawt halmoztak bele. Utóbbi miatt talán könnyen széteshet a burger, nem biztos hogy ez az évszázad választása volt.

au.jpg

Aussie kicsit érdekesebb, legalábbis nekünk. Kezdjük azzal, hogy a szendvicsbe cékla is kerül, ami a magam részéről fúj, másrészt viszont tök jó újítás, mármint hazai szemmel, mert arra fele ez nem számít akkora nagy különlegességnek, bár tény hogy ott sem olyan mainstream, mint az itthoni bacon-bbq páros. Ezen kívül eredeti recept alapján elkészített csirkehúst, pirított hagymát, salátát, sajtot, majonézt és savankás barbecue szószt tartalmaz. Utóbbi érdekes lehet mert amúgy a BBQ-ról inkább ilyen édeskés íz jut eszembe ha említik. A cékla ellenére tuti kipróbálnám, ha ott lennék vagy ő itt, de ilyen távolsági kapcsolatban ez sajna nem valósulhat meg. Pedig úgy beleharapnék a mellébe.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr756306173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása