Karácsonyi reklám áradat

2013. december 24. - Feiertag Erik

Hát eljött ez a nap is, december 24, azaz karácsony. Mielőtt mindenki nekiállna fát vágni meg állítani meg díszíteni, hoztunk nektek pár régi étteremreklámot, hogy ma se maradjatok Burger Blog nélkül. A tovább mögött még több videó és szövegelés vár rátok!

Nincs régi Meki hirdetés az idióta bohóc nélkül, még karácsonykor sem. Ma már valószínűleg nem lenne életképes a dolog, egy szülő sem szeretné ha a gyereke valami reklámot lemásolva, éjszaka egy vadidegen bohócnak öltözött férfival távozna a hátsó kertből.

A KFC reklámjából pedig megtudhatjuk, hogy Mikulás az étterem drive-ján szerzi be a tamagocsikat, és azért ilyen kövér, mert akkor már elviszi a csirkét is, ami mellé a játék jár. +1 fun fact: Japánban karácsonyi szokássá vált, hogy 24-én Kentucky csirkét esznek ebédre.

'77-ben a Burger Kingben pedig ajándék plüsskirályt adtak, ha az ember 5$-os ajándékutalványt vásárolt. Ma már csak az ingyenes papírkoronák maradtak, meg a PayPass kártyásoknak a forrócsoki, de azt ne ölelgessétek.

Végül vissza a Mekihez, mert Ronald nem bír magával. Ezúttal egy gyerekcsoportot szemelt ki magának, de csak korcsolyázáshoz keresett haverokat, végül nem vitt magával senkit, hacsak nem a rajzolt nyuszit meg az őzet.

Mi pedig reklám nélkül kívánunk nektek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr246306189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása