Hunter S. Thompson Burger

2013. december 19. - Feiertag Erik

Vagy szerintetek honnan jött a McHST neve? Mindegy is, majd megint kapok egy félgoromba mailt ami megmagyarázza hogy ez a Hazaszeretet, a Sonka, meg a Timi nevű kiskutya saját külön bejáratú hamburgere. Hogy mást is magamra haragíthassak, befutott végre a Nyamiburger is. Ezzel a Meki "ki is szórta" a nyertes kreálmányokat, jövőre valszeg Rösztivel indítunk, addig őket faljátok szeretettel.

smallnyamibanner.jpg

Nyamiburger: Bár a csirkés burgerektől általában elfordulunk (kivéve ha KFC brandelt), Nóri szendvicse az ellenkezőjét váltotta ki. Ez most érdekel, lesz is róla teszt, de nem ígérem hogy idén. A panírozott csirkehúspogácsán kívül saláta, paradicsom, bacon, füstölt mozzarella (!) és fokhagymás-fejfölös szósz került a dögös baconös-sajtos buciba. Reméljük legalább olyan nyami lesz mint a neve.

McHST: Avagy Félelem és Reszketés McDonald's-ben. Ő érdekel a legjobban, ami azért vicces, mert végül is "vígaszágon" jutott az éttermekbe. Amúgy miért nem lehetett három győztest hirdetni, mit kell különdíjazással szarakodni? Költségcsökkentés, minél természetesebb. A burger borsos-hagymás marhahúspogácsát, salátát, lilahagymát, sült hagymát, sajtot, sajtos szószt tartalmaz, mindezt barna zsemlébe zárva "hogy teljes legyen az élmény." Hát nem mondom hogy minden idők leginnovatívabb terméke, de egyik sem volt az, ahogy már mondtam, nekem a Thompson burger a legérdekesebb. Egyértelműen róla lesz először írás, hogy idén vagy jövőre az nagyban függ a tüdőmtől.

banner_1.jpg

Ezzel a váltással a promóció három tagosra bővült, mert maradt A Nagy Visszatérő, azaz a híres-neves Big Tasty, amiben bár kicsit csalódtam, azért egy kóstolás ajánlott, ki tudja mikor lesz ő megint A Nagy Visszatérő. Ahogy eddig is, ezután is nagy marhahúspogácsa, paradicsom, hagyma, saláta, ementáli sajt, és füstös szósz lesz a recept.

snack másolata.jpg

Snack terén maradt minden a régiben, azaz Rácsos Burgonya és Brokkolis Sajtfalatok pukkadásig. Ez azért megint egy elég népes promóban teljesedett ki, így év végére szintet lépett a Meki ilyen tekintetben, remélem jövőre is megtartják ezt, bár valószínűbb hogy csak ezek a különlegesebb akciók lettek/lesznek ilyen tartalmasak.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr146306192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása