Burger-maszk

2013. november 17. - Feiertag Erik

A helyszín természetesen Japán, a Lotteria féle fura burgerek és sok más őrült ötlet hazája. Ezúttal a női burger-eladásokat kívánják fellendíteni azzal, hogy egy maszkot adnak a szendvics mellé, ami eltakarja az arcot fogyasztás közben.

9363711.jpg

A dolog oka az, hogy a Fressness Burger tanulmánya szerint a japán nők nem szeretnek igazán nagy burgereket enni, mert megszégyenítve érzik magukat ha nagyra kell nyitni a szájukat. Ezt elkerülendő, a cég megalkotta a "Liberation Wrappert", azaz a "Felszabadító Takarót", hogy a nők is élvezhessék hamburgereik ízélményét, és nem mellékesen az ő zsebükből is vándoroljon némi pénz a kasszákba.

Sikeresnek tűnik, mert azóta a nagyobb szendvicsek forgalma 213%-kal nőtt meg a nők körében. Persze ilyenkor közrejátszik az újdonság varázsa is, hónapoknak kell eltelnie hogy kiderüljön, valójában volt-e értelme a fejlesztésnek.

Forrás: Sploid

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116306201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása