Nyelvöltögető fekete burger Japánból

2013. november 03. - Feiertag Erik

Nemrég írtunk a japán Burger King óriás baconnel szerelt szendvicséről, erre jött az újítás: Legyen belőle nyelvöltő nindzsaburger!

fekete banner.jpg

A szendvics nem egészen felel meg a multkor felvázolt összeállításnak. Az új szendvics a Big Bacon Whopper és a tavaly bemutatott, első fekete bucis burger, a Kuro Burger "összeolvasztásából" jött létre, egy kicsit innen egy kicsit onnan. A bambusz szénnel feketített zsemle közt méretes marhahúspogácsa, saláta, majonéz, hagymás szójaszósz, hash brown pogácsa (vagy ahogy a világnak ezen a felén hívjuk: röszti) meg egy hatalmas szelet sonka szerű bacon, utóbbi a nyelv, ha fentről nézzük a terméket.

fekete burger.jpg

És hogy miért pont nyelvöltögetés? A japán gyerekek száján a "beeda" szó jön ki, amikor a nyelvüket kinyújtva gúnyolódnak valakin. Ez behhhh-da-ként ejtendő, amit ezúttal, a poszter tanúsága szerint is, szójátékként használtak fel a baconnel (vagy ahogy japánul ejtik: behhh-kon). Ez egész egyszerűen csodálatos.

A burger természetesen csak limitált ideig kapható, 680 jenes áron (nagyjából 1500 forint). Ha az ember rádob még 150-et, akkor még egy nindzsa matricát (alant) is adnak mellé, azt hiszem erre szokták mondani, hogy visszautasíthatatlan ajánlat.

fekete matrica.jpg

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr196306207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása