Ami nekünk nem járt a Mekitől: Igazi ünnepi burger Norvégiában

2013. szeptember 03. - Feiertag Erik

Nem csak hazánkban ünnepel jubileumot a McDonald's idén, hanem Norvégiában is. Ott pont 30 éve vannak jelen, és ennek tiszteletére a magyar lánccal ellentétben egy valóban különleges burgerrel készültek.

mcdonalds-norway-30th-anniversary-celebration.jpg

A stílusosan Jubileumsburger néven futó szendvics ciabattára építkezik, benne pedig norvég kedvencek is helyet kaptak, úgy mint Jarlsberg sajt, vagy a 100% norvég marhából készült húspogácsa. Ezen kívül grillezett hagyma, bacon, áfonya és McFeast szósz és saláta van a burgerben, melynek ára 132 korona, azaz majd' 5000 forint, de ez ott megszokott összeg egy Mekis burgerért.

Nem csak burgerből áll az ünnepi menü, Freia tejcsoki alapú McFlurry is került a kínálatba. A mi kis BBQ dömpingünkhöz képest ez szerintem jobb ajánlat (az ártól eltekintve), tényleg valami újdonságot raktak össze, még úgy is, hogy náluk nincs hatalmas nyereményjáték.

Forrás: BrandEating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr876306232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása