Sültkrumpli burgerrel újít az amerikai Burger King

2013. augusztus 31. - Feiertag Erik

Nem is olyan rég mi is írtunk arról, hogy a Burger Kingnek nem jött be a drága termékek tömegesen való piacra dobása, és új, kevesebb de jobb, és minél olcsóbb hamburgerrel próbálja magára vonni a figyelmet. Ennek az új felfogásnak első tagját köszönthetik szeptember elsején az Egyesült Államokban.

burger-king-french-fry-burger.jpg

Köret mint feltét, láttunk már ilyet a lánc hazai kínálatában, mely emlékeim szerint inkább az egyszer kóstolós kategóriába tartozott. Nem valószínű, hogy az amerikai piacra szánt Sültkrumpli burger sokkal többet kínálna nála, viszont az ára igen baráti, mindössze 1$.

Mondjuk egy ilyen méretű és tartalmú darabért elég merész lenne komolyabb összeget kérni. A szendvics egy marhahúspogácsát, salátát, majonézt és ketchupöt, és négy szem sültkrumplit tartalmaz. Nem tűnik egy ízorgiának, bár a krumpli miatt talán laktatóbb egy Sajtburgernél.

Egy próbát biztos megérhet annak, aki szereti a furcsaságokat, de a Burger King most lehet, hogy túl merész volt. A Hamburget Today szavazásán, ahol az olvasók a köret feltétként való használata mellett vagy ellen voksolhattak, egyelőre fej-fej mellett halad a két tábor, és bár kevéssel (~53%), de a NEM vezet.

Forrás: BurgerBusiness

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206306233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása