BBQ Chix - nem olyan jó csaj

2013. augusztus 14. - Feiertag Erik

Ha az ember kicsit is tud angolul, a Meki új promós burgerének nevéről biztosan nem ez a csirkés-barbecues-baconös dolog jut eszébe, sokkal inkább ők ketten, amint friss húspogácsát sütnek és szolgálnak fel a texasi napsütésben. És a szendvicsről mi ugrik be?

banner.jpg

Hogy még egy tucat Mekis burger. Ahogy az előző felvonásnál, most sem vettek annyi erőt magukon, hogy valami új szósszal öntsék nyakon, legalább annyi újdonság legyen. Az összeállítás teljesen átlagosnak mondható, a panírozott csirkehúspogácsán kívül saláta, paradicsom, bacon, sajt, és két szósz: McChicken és BBQ Bull. Utóbbiban a bika nyilván csípősségre utal, ez érezhető is volt, viszont csak enyhén, ami biztosan tetszeni fog azoknak, akik már a KFC erejét sem bírják.

smallWP_20130807_004.jpg

Korrekt csirkés burgerről van szó (attól eltekintve, hogy az enyém kicsit féloldalas lett). Jól össze van rakva, csak épp semmi extrát nem tartalmaz, bár ezúttal legalább árban sikerült a földön maradni, a szendvics menüben ~1300 forint (nem emlékszem a pontos összegre), és nagyban is kijön 1500 alatt. Ha utóbbit választjuk, akkor ugye jöhet a rezidens fura-krumpli, ami ezúttal egész jól sikerült, őszintén szólva jobban ízlett mint az egész szendvics.

smallWP_20130807_006.jpg

Csak egy valamit nem értek: Kerek szendvicsbe miért erőltetnek ilyen nonfiguratív húst? Állítólag szív alakja van, bár ha az ember nem veszi ki akkor nem fog feltűnni, így viszont halál felesleges, csak arra jó, hogy ne töltse ki rendesen a bucit, alkalmasint ki is lógjon.

smallWP_20130807_009.jpg

Mint már fentebb említettem, korrekt csirkés burger, de nem nyújt semmi extrát. Aki megszállotja a McChicken féle húspogácsának, annak megér egy próbát, akinek viszont nem ellenszenves a marhahús, nyomjon inkább egy BBQ Maxot, de ha van Burger King a közelben, akkor egy hasonló összetételű de mégis sokkal jobb Angry Whopperrel jobban jár - nem csak én mondom, a csajok szerint is:

end banner.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr906306241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása