Teknősburger páncélostul

2013. augusztus 10. - Feiertag Erik

Japán? Nem, ezúttal kicsit lejjebb. Kína? Igen! De szerencsére senki sem olyan elvetemült, hogy valódi teknősburgert készítsen, ráadásul a páncéljával együtt. Csak egy szerencsétlen turista próbálta felcsempészni házi kedvencét a repülőre - egy hamburgerben.

turtle-burger-tho.jpg

Guangzhou Baiyun nemzetközi reptéren a Pekingbe tartó Li nem volt hajlandó otthon hagyni kis kedvencét, így úgy döntött, egy KFC-s burgerbe fogja rejteni. Csomagja az átvilágításon azonban lebukott, amikor is a biztonságiak valami furcsán kiálló tárgyat fedeztek fel a táskában.

A férfit félrehívták és a teknős alakú tárgyról kérdezték, mire vad mentegetőzésbe kezdett: Nincsen semmiféle teknősbéka a táskámban, semmi szokatlan nincs benne! Miután az őrök másodszor is felvetették, hogy belenéznének a poggyászba, a férfi kötélnek állt, a biztonságiak meg persze azonnal megtalálták az állatot, melyet Li végül mégis kénytelen volt egy barátjára bízni, míg távol van.

Forrás: Food Beast

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr626306242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása