Hússzószos burger

2013. július 23. - Feiertag Erik

Szingapúrban tudják mitől döglik a légy. Nem elég a húspogácsa? Ne növeljük a számukat, inkább legyen a szószban is hús!

burger-king-singapore-rendang-burger.jpg

Igaz, a történethez hozzátartozik, hogy a szendvicsben lévő szósz, a Rendang nem a helyi Burger King találmánya. Az Indonéziából származó húsos szósz, mely kókuszdió és rengeteg őrölt fűszer felhasználásával készül. Ez kerül a szingapúri BK promóciós burgereibe. A Singles Rendang marhahúspogácsát, Rendang szószt és kockázott hagymát tartalmaz, a Rendang Chick 'N Crisp pedig panírozott csirkét, majonézt, meg az öntetet.

Ez ilyen olcsó promóció lehet, mint amilyenekkel nálunk inkább a KFC szokott támadni. Mindkét szendvics 4,95 SGD-be kerül menüben, ami nagyjából 875 forintnak felel meg.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr736306248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása