Burger-térképek

2013. július 20. - Feiertag Erik

Az USA államait márkái által bemutató térkép óta sorra jönnek a hasonló kezdeményezések. Nem maradhatnak ki ebből a burgerek sem, így az ország, és azon belül New York is megkapta a maga burger-térképét.

banner.jpg

Azt gondolná az ember, hogy akkor neten megnézegeti. Hát, a brooklyni székhelyű All You Can Eat Press kiadványát nem. Ez ugyanis rendesen papírra készült térkép, mely New York legjobb 41 hamburgeresét jelzi, nehogy valaki eltévedjen a sok étterem közt. A kiadvány megrendelhető a cég honlapján, 8 dolláros (~1800 forint) áron. A Nagy almába való utazás esetén elengedhetetlen kellék.

térkép.jpg

Másik útmutatónk, az A Hamburger Today kezdeményezése. Ez a bevezetőben említett térképhez hasonlóan minden államot a rá leginkább jellemző burgerrel próbál bemutatni. A dolog interaktív, ha rákattintunk az egyik államra, egy rövid leírás kíséretében megmutatja a szendvicset, és ha megtetszett a dolog, a recept/teszt is csak egy klikkre van. Ezen kívül, ha szendvics alapján választanánk úticélt, lehetőségünk van egy listán megtekinteni csak a burgereket képpel és leírással.

small20130701-usa-burgers-map-screenshot.jpg

Ha valaki a fiatal kontinensre tervezi nyaralását, és a feje helytt inkább a hasa után megy, jól jöhet ez a pár térkép a cél kiválasztásánál. Ha készülne egy ilyen jellegű világtérkép, ti mivel fémjeleznétek Magyarországot?

Forrás: A Hamburger Today (egyszer, kétszer)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr596306250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása