Klasszik Sertésburger - klassz sertésburger

2013. június 19. - Feiertag Erik

A McDonald's hétfőn premier előtt kóstoltatta a terméket, ekkor azt hittem, pár napig még kiválasztott lehetek, de nem: Már a honlapra is felkerült, így hivatalosan is benn van a kínálatban. Szegény én.

969183_534998646559285_344976408_n (1).jpg

Ezt leszámítva a szendvics teljesen rendben van. Persze, nem érdemes Whopperhez és egyéb nagy burgerekhez hasonlítani, de mondjuk a Mekis Sajtburger mellé simán oda lehet tenni, nem vall szégyent. A sertéshústól mindig félek az egyik McWrapes kalandom óta, ott szörnyű volt, igazi fasírt íze volt. Ezúttal szerencsére minden rendben volt, vele voltam a legjobban megelégedve.

smallWP_20130617_009.jpg

A szendvicsben saláta, hagyma, uborka (kígyóuborka!), a fent említett sertéshús, majonéz és mustár van. A kígyóuborkától nagyon megijedtem, azok közé tartozom, akik nem szeretik burgerben látni, de szerencsére full el volt nyomva, így egyáltalán nem zavart (így viszont jogos a kérdés, hogy miért kell megfizeti az árát?). A leghangsúlyosabb összetevő a mustár volt, igazából ezt lehetett végig érezni, a majonéz nem igazán vett el belőle, inkább ő is csak a háttérbe szorult. Feleslegesnek érzem az utóbbi szószt, szerintem simán kihagyható lett volna.

smallWP_20130617_011.jpg

Összességében egy vállalható sertéshús alapú szendvics lett, a McDonald's legolcsóbb termékeként pedig még sikeres is lehet. Méltó ellenfele a Burger King féle Röffencsburgernek. Olcsóbb, de kb. ugyanolyan az íze, így még jobb választásnak is nevezném. A burger kapható 1+1 akcióban is a szokásos 400 forintos áron, magában hétfőn 200 forint volt. Ha valaki sok kicsit szeret enni, egyet érdemes bepróbálnia a szokásos 5-10-15-20-25-30 sajtburi mellé.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr726306261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása