Amerika kedvenc öntetes fagyijai a Mekiben

2013. május 31. - Feiertag Erik

Itt volt már az ideje, hogy a McDonald's is frissítse promóciós kínálatát, ahogyan szokta, egy újabb felvonással. Ezúttal visszatérnek a klasszikusabb kínálathoz, azaz egy csirkés és egy marhahúsos szendvics kerül 'rivaldafénybe.' Új snack nincs, de ezt már végül is megszokhattuk a második felvonásoktól.

burgerbanner.jpg

Boston BBQ (990/1390): Fura, hogy nem valami 'klasszik' nevet adtak neki, hisz kb. minden második promócióban előfordul ilyesmi szendvics, még ha régebben a marha-cheddar-bbq kombó inkább a Burger King védjegye volt. Mondjuk ezek a burgerek általában hoznak egy nem kimagasló, de jó szintet ami többszöri rendelésre is ajánlottá teszik őket. Talán pont azért, mert nem várunk tőlük semmit, csak a megszokott ízeket. Ezúttal azért került egy kis csavar a dologba, a fent említetteken és a salátán, paradicsomon és lilahagymán kívül került a szendvicsbe kukorica is. Utóbbi pár éve a New York Barbecue-ban nagyon tetszett, remélem ezúttal is hasonlóan jól sül.

Miami Deluxe (990/1390): Ez nagyjából pont 10 hónapja került be utoljára a kínálatba. Ebből kiindulva biztosan jó a cucc, majd meglátjuk, bár ahogy nézem kicsit változtattak a recepten. Idén nem lesz benne kukorica, inkább a másik szendvicsbe rakták bele. A hosszúkás buciban ezúttal is panírozott csirkehúspogácsa, saláta, mézes mustáros szósz, paradicsom, és ahogy nézem, kaliforniai paprika kapott helyet. Utóbbi remélem nem lesz eltúlozva, bár a Burgerland óta tudom, hogy viszonylag jól is elsülhet a dolog.

Ahogy fentebb is írtam, snack fronton a helyzet változatlan. Sajtfalatok és az amúgy állandó Chicken McBites van továbbra is, meg persze a MixBox. A bögre akció még mindig él, úgyhogy érdemes (érdemes?) nagyban kérni a menüt.

fagyi.jpg

Lassan itt a nyár, hunyorgunk a verőfényes napsütésben és legszívesebben a bőrünk is levetkeznénk a kánikulai forróságban. Erre próbál megoldást kínálni a Meki, ám ezúttal nem a natúr McFreezt akciózták. Öntetes fagyikat (meggy, csoki, eper, karamella) vehetünk 200 forintért, szerintem elég jó ajánlat, főleg ha a mai gombóc árakat nézzük, igaz, esetünkben a tölcsér nem ehető, vagy legalábbis 'fogyasztásra nem ajánlott.' A résztvevő éttermek listája itt található.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr196306270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása