Mexikói töltött burger a német McDonald's kínálatában

2013. május 15. - Feiertag Erik

Persze, nem a házi töltött dagadót kell elképzelni, sokkal inkább azt a fajta húspogácsát, melyhez mindenféle extra összetevőt adnak, ahogy az amerikai Burger King is tette tavasszal a Bacon Cheddar Stuffed Burgerrel. A Meki azonban a BK amerikaias összetevőit mexikóira cserélte, így lett ugyanaz, de mégis más az El Chili Con Carne.

alap.PNG

A szendvics ezt leszámítva nem nagy eresztés, de a különféle összetevőkkel egybekevert húspogácsa számít annyira különlegesnek, hogy ezt feledtessem és inkább a jobbféle promóciók közé legyen sorolandó, mint az unalmas, csak szószban új McRoyal variánsok. A mexikói hangulatot erősítendő, a húspogácsába bab és kukorica került, ezen kívül a burgerben saláta, sajt, paradicsom, csili és tejfölös szósz van, ez nyugodtan jöhetett volna bármelyik jelenlegi promóciós burger helyett.

csirke.PNGAz új német akció részét képezi ez a szendvics, vessünk arra is egy pillantást, csak hogy ezúttal ne azt lássuk, ők mennyivel többet kapnak mint mi, hanem azt, hogy ami nálunk van, az kb. az európai szint. A promóció ¡Viva Los Wochos! néven fut (bármit is jelentsen). A hazaiaktól eltérően három burgerrel, egy snackkel és egy szósszal (Salsa) támad.  A snack Los Beefos névre hallgat, lényegében marhahúsgolyókról van szó, melyeket fűszeres bundában sütnek ki, hasonló lehet a Chicken McBites-hoz.

1955.PNG

A második burger Chicken Fiesta névre hallgat, ő a szokásos csirkés darab, a kisebbik fajtából. A burgerben egy panírozott csirkehúspogácsa van, valamint kukorica, cheddar sajt, mexikói csípős szósz és tejfölös szósz. A harmadik szendvicsnek nem sok köze van a Mexikói promócióhoz, mégis bevették a buliba. Az 1955 burger visszatérő jelenség a nyugat-európai McDonald's éttermek kínálatában, és ránézésre szeretnénk, ha Keletre is eljutna. A szendvics marhahúspogácsát, grillezett hagymát, paradicsomot, salátát, bacont tartalmaz, a szószok pedig sima Ketchup és BBQ.

golyok.PNG

A El Chili Con Carne szendvicset leszámítva simán el tudnám képzelni a dolgot hazai promócióként, de szerintem előbb-utóbb ahhoz hasonló felépítésű dolog is bekerül az itteni kínálatba. Az irigység faktor tehát alacsonyabb a szokásosnál, de azért csak beleharapnék egy 1955 burgerbe, vagy az előbb említett különlegességbe. Persze, ahogy a mondás is tartja, a szomszéd nője mindig zöldebb. Vagy valami ilyesmi.

Forrás: Burger Business

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr146306274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása