Felesleges újdonság

2012. október 24. - Feiertag Erik

Még pénteken adtunk hírt arról, hogy a meki mindenféle csirkés összeállításokkal, és egy új termékkel, a Chicken McBites-el robbant. Akkor abban reménykedtem, hogy nem rántott csirkemasszáról lesz szó, de sajnos csalódnom kellett, megint, a McDonald's részéről zsinórban már harmadszor.

Ennek a terméknek gyakorlatilag semmi értelme. A kis golyók nagyjából egy fél Nuggetnek felelnek meg, ízre, szagra meg mindenre. Mondjuk a panírban ha jól láttam/éreztem volt bors is, de ennyi erővel kihozhattak volna egy sima McNuggets szériát ilyen külsővel. Amúgy nem rossz, mert alapvetően a Nugget sem rossz, csak hát ízre semmi köze a csirkéhez. De gyanítom más téren se.

A 12 darabos kiszerelés dobozmérete egyértelmű csalódás - alig nagyobb a referencia kártyánál.

A kis adag (12 db) 490, a nagy (20 db) 790 forint, úgyhogy legalább az árra nem lehet panasz. Érdemes hozzá venni egy szószt szerintem, az plusz 100 forint. A kis adaggal kb. az öntet fele ha elfogyott, úgyhogy legalább két kis adag kell, vagy egy kis és egy nagy, hogy kihasználjuk. Így viszont már majdnem egy rendes menü áránál vagyunk, és még csak jól se laktunk.

Összességében azt mondanám, hogy nem érte meg. Ha csak csipegetnél valamit hazafele, mert már kilyukad a gyomrod, akkor jól jöhet, bár erre régen is ott volt a McNugget. Hacsak nem terveznek belőle valami nagyon brutális kupon - őrületet, akkor egy teljesen felesleges terméket hoztak be. Csirkéért továbbra is KFC.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr716306352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása