Kolbász és húspogácsa a kínai McDonald's-ben

2013. március 27. - Feiertag Erik

Míg a Kolbászburger nálunk csúnyán leszerepelt, addig Németországban és Kínában is megpróbálkozik vele a helyi McDonald's - előbbi esetében szinte ugyanazt kapták, utóbbi viszont egy szokásos McRoyal variánsnak néz ki, persze mégsem az, mert egész kolbászok vannak benne.

külföld_nürnburger.jpg

A német változat már lefutott, úgyhogy bocsi srácok, bocsi lányok, de ha csak ezért mentetek volna ki, el kell halasztanotok az utazást. A tartalom egyébként egész jól hangzik, így máris előnyben van a hazai csalamádés förmedvénnyel szemben. Mustár, pirított hagyma, meg persze a kolbász, ennyi és nem több, úgyhogy itt is a csarnokos kajálást integrálták burger formába. A készítők egyébként vicces kedvükben lehettek, mert Nürnburgernek nevezték a szörnyet, melynek áráról sajnos nincsenek információink.

külföld_kolbászmarhakína.jpg

A kínaiak igazi húsimádó szendvicset hoztak létre a Sausage Double Beef Burger nevében, ugyanis nem áll másból, mint két marhahúspogácsából, kolbászból és mustárból. Semmi zöldség, se hagyma, csak a hús, a hús, a hús. Persze buci is jár, ez a képek alapján ilyen kalács szerű valami, tippre édes, mint a jó öreg magyar hamburger zsemléje az egykori Moszkva téren. Árban meglepően jól teljesít a kínai részleg, ugyanis 17,50 yuanért megvehető, ami körülbelül 670 forintnak felel meg, hadd ne ecseteljem hogy itthon ennyiért mit kapni a Mekiben/BK-ben.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr346306290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása