Olcsó Twister és drága Twister a KFC-ben

2013. február 28. - Feiertag Erik

Eljött az idő, a KFC lecserélte Longeres promócióját, és egyből 6, azaz hat új termékkel jelentkezik, legalábbis első látásra, mert aztán kiderül, hogy végtére is semmi újat nem mutatnak, csak ezentúl négy féle szósz közül választhatunk a mini Twister esetében.

smalltwistery_2013.jpg

Twister Attikos: Debütálásakor még egy kóstolásra is meghívtak, nagy élmény volt, akkor éreztem először úgy igazán, hogy valamit sikerült elérni a bloggal. Szerencsére a tekercsek jól is sikerültek, úgyhogy nem kellett kínos lehúzó posztot írnom róla. A név azóta kicsit megváltozott, egy extra 't' került bele, de a tartalom a régi, vagyik saláta, H&S Strips, kígyóuborka és caciki öntet. Az ár viszont elég nagyot ugrott, emlékeim szerint ezeket 750 forint körül meg lehetett kapni, ami most 950, best-buy értéke kicsit haloványabb lett az idő múlásával.

Twister Sajt és Bacon: Ez bizony egy új név, de a belső régi már. Anno Twister Premium néven futott, először paradicsomos tortillában, aztán kicsit megpirítva, esetünkben az utóbbi született újjá, úgyhogy örülünk. A szokásos salátán, paradicsomon, majonézen és H&S Stripsszen kívül (ahogy a név is hirdeti) sajt és bacon került a tekervénybe, a görög változathoz hasonló 950 forintos áron (a sima Twister 900 forint). A korábbi teszteket linkeltem, mindketten magas értékelést kaptak, szerintem mindkettőt érdemes kipróbálni, ha pár éve vagy az előtt ezt nem tettétek meg.

Újítás azonban az eddigi alkalmakkal ellentétben, hogy a Twistereket kérhetjük pirítva is, ettől kicsit ropogósabb lesz a tortilla. Régen alapból így adták a Premiumot, szerintem jó hatással volt a dologra. Update: Idő közben megtudtuk, hogy a Twisterek kérhetőek grillezett Brazer csirkemellel is, ha nem akarod hogy csípjen.

smallitwist.png

És ezzel el is érkeztünk az új ruhába öltöztetett mini Twisterekhez, melyek neve ezentúl kicsit Apple mintára iTWIST, melyek mindenféle színes kabátot kaptak, mint az új iPod Touch széria, úgyhogy meg is van a célközönség. Ezek lényege alapvetően az, hogy színezik a tortillát is, és bár a kép alapján nem tudni ez nálunk is így van-e, egy olvasónk megerősítette, hogy igen. Gondolom ennek az ízre is van valami hatása, reméljük jó irányba tolja el a dolgokat. Négy típus van egyelőre, ha sikeres lesz szerintem bevezetnek újakat, mindig lehet találni egy új szószt/színt amit alkalmazni lehet rájuk.

A mostani változatok a következőek: iTWIST Cheese, BBQ, Mustardor és Classic. Névből lehet következtetni a szószra, a klasszikusban pedig a jól ismert majonéz van. A felépítés amúgy ugyanaz mint régen, tehát tortillába tekert H&S Strip, paradicsom és saláta, mindez kicsiben, mindez 320 forintért magában, de kérhetjük őket B-Smart csomagban is.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr416306299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása