Marhahúsos Pita

2013. február 21. - Feiertag Erik

Amikor tavaly elindította a Meki a szavazást, azt hittem olyan cuccok fognak nyerni amiket már próbáltam, erre tessék, itt a Marhahúsos Pita, és szegény burger-blogger Nagy Visszatérők címen számára tök idegen termékkel találja szemben magát.

mc_best of 2.jpg

A tök idegen azért kicsit túlzás a két évvel ezelőtti Wasabi Pita már próbált markolni ebből a gyros feelingből, kisebb-nagyobb sikerrel. Ott mondjuk a buci hiányán kívül volt még extra, ami esetünkben nem mondható el, kaptunk egy Dupla Sajtburgert két szósszal, azt kész. Saláta, hagyma, paradicsom, két marhahúspogácsa, majonéz és a piros szósz, ami leginkább a csirkés McWrapekben használthoz hasonlít, de szerencsére előbbi elvesz az éléből, így már nem kerget ki a világból.

kepatmeretezes_hu_IMG_7374.JPG

A "szendvics" egyébként a wasabis változat felszereltségével érkezik, azaz egyedi papírdobozban "fogantyúval". Utóbbi tök jól használható, és amíg működik minden szuper, de amikor kénytelenek vagyunk kivenni belőle a cuccot elszabadul a pokol. A meglehetősen laza szerkezetű pitát alig lehet úgy tartani, hogy valami ki ne essen, a nagy próbálkozás eredménye pedig az lesz, hogy végül minden a tálcán landol. Ausztráliában már tesztelik az evőeszközös rendszert, remélem legalább az ilyen termékeknél eljut hozzánk is.

kepatmeretezes_hu_IMG_7375.JPG

Ízre méretre megfelelőnek találtam a dolgot, legalábbis a szokásos Meki mércével mérve. Jóllakni senki nem fog, viszont legalább 990 forinttal könnyebb lesz a tárcája. Finom, de a pita nem ad hozzá annyit hogy megérje a pénzét. Ennyiért, vagy inkább olcsóbban egy Dupla Sajtos McRoyallal sokkal jobban lehet járni, vagy ha mindenképp pitát akar az ember érdemes keresni egy kebabost. Részemről 3/5, el lehet lenni vele, de inkább nem ajánlanám senkinek.

kepatmeretezes_hu_IMG_7378.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr876306301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása