Hütteburger, a téli apróság

2013. január 11. - Feiertag Erik

A McDonald's biztosra ment, két marhahúsos szendviccsel kezdte az évet, melyek közül az egyik már évek óta bejáratott cucc, úgymond tuti siker. Ilyen társsal nehéz dolga van a hosszú ideig jegelt Hütteburgernek, és bár egy tök jó szendvics, a Rösztiburger mellett nem rúghat labdába.

mc_hütteburger.jpg

Úgy is mondhatnám, beleszürkül a mezőnybe. Az összetevők nagy része valahogy elvész, a sajt, és az Alpesi Deluxe-ot oly jóvá tevő Feketeerdő sonka alig, már-már semennyire sem érződik, a pirított hagyma néha befigyel, a tormás szószból pedig egy enyhe édeskés mellékíz marad, a két húsocska elmegy, a buci pedig nevéhez hűen csak egy buci, semmi különleges íz a kukoricadara ellenére, amit a tetejére szórtak. Mindezek mellett még kissé tömény is, nem mondom hogy belefulladni üdítő nélkül, de nem árt mellé valami innivalót szerválni.

IMG_7354.JPG

Ez így eléggé lehúzásnak hangzik, pedig annyira azért nem rossz mint mondjuk nyáron a Kolbászburger volt, de messze nem egy Sajtos Gourmet, csak hogy a Meki termékei közül hozzak példát. Tipikusan az a burger, ami elvész a másik promóciós szendvics árnyékában, már csak azért is mert kicsi, de komolyan, nézzétek meg a következő képet, ahol egy mezei Dupla Sajtos McRoyal mellett is eltörpül, szerencséje hogy nem volt Whopper a közelben.

IMG_7360.JPG

Igaz, hogy az összetevők nem igazán érződnek, de ettől még finom lett. Az öntet enyhén édes, tormás íze nekem nagyon bejött, igaz, lehetett volna erőteljesebb. A sonkát sajnálom, múltkor jó hatással volt az összképre, sajnos itt teljesen elveszett. Talán épp az utóbbi hiányzott ahhoz, hogy az átlag fölé emelje a szendvicset, így viszont középszerben tengődő 3,5/5 lett a vége, ami simán megérne egy próbát, ha nem az lenne a promóció másik szendvicse ami, és nem azt az Xtra Long Chili Cheese-t kínálná a Burger King, amit. 

IMG_7358.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr206306315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása