Marco és Polo, avagy promóciós olcsóságok a KFC kínálatában

2013. január 07. - Feiertag Erik

Szeretjük a promóciós termékeket, szeretjük az olcsó termékeket, úgyhogy ami a "két halmaz metszete" az csak jó lehet. Ezt hozta el nekünk most a KFC. Két Longer variáns, erre már rég volt példa.

Longer Marco: Újra görög hetek, de ezúttal nem a McDonald's-ben, hanem a fent említett helyen. A szendvics alapja megint egy szál strip és saláta, a szósz azonban sokat mondó Görög szószra változott. Utóbbi kép alapján tzatziki lehet, ilyen joghurtos-uborkás-fokhagymás keverék, amit szinte mindig elsütnek, ha a fent említett kultúra ízeit veszik kölcsön.

Longer Polo: Lenni vagy nem lenni? Az itt a kérdés, és a leírás alapján én az előbbire szavaznék. Dán cucc volt tavaly is, akkor Twisterbe tekerve, ezúttal kicsit olcsóbban érkeznek hozzánk Koppenhága ízei, meg persze kicsit kevesebb hozzávalóval. A strip a régi, a salátát azonban csemegeuborka váltja, a szósz pedig a hangzatos Dán szósz nevet kapta, őszintén szólva nem tudom mire számítsak, mindenesetre valami sárgára és finomra.

A szendvicsek sima Longer áron kaphatóak, azaz 270 forintot kell kicsengetni darabjáért. Ezen kívül rendelhetőek MixBox keretein belül is 5 HotWings-szel, a két választható szendviccsel (3 féle Longer valamelyike/ mini Twister) nagy sültkrumplival és üdítővel 1750 forintért. Valószínűleg lesz róla írás, bár most eléggé össze fognak sűrűsödni a dolgok mert elméletileg a Burger King is készül valamivel hamarosan.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása