Téli Ízek 2. felvonás

2013. január 04. - Feiertag Erik

Tegnap váratlanul (bár én már sejtettem, hogy csütörtökön váltás jön, mostanában mindig arra a napra kerül) lecserélték az Alpesi Deluxe-ot és a Sajtos Gurmet-t. Helyettük viszont megkaptuk a már-már klasszikussá vált Rösztiburgert, és a sok éve nem látott Hütteburgert. A snackek változatlanok, szóval sajttallérok és csirkemellcsíkok, meg a burgonyacsíkok vannak még mindig terítéken.

BigPic01 (1).jpg

Rösztiburger: Kezdjük azzal, amelyikről már mi is írtunk, így nem érhet meglepetés. A Rösztiburger az étteremlánc egyik, ha nem a legjobban összerakott szendvicse kellő mennyiségű és eloszlású extrával felvértezve. A sajtos-baconös buciban egy marhahúspogácsa, sajt, bacon és sajtszósz, na meg az elengedhetetlen röszti, vagy tócsni, ha kicsit magyarosabban akarjuk írni. Az összhang remek, minden érződik, és minden finomnak érződik. Egy hibája van, hogy kicsit tömör, úgyhogy érdemes menüben kérni az üdítő miatt, de még ennek ellenére is azt mondom, ha biztosra akartok menni ezt vegyétek.

Hütteburger: Régi-új szendvics az egykor Alpesi Hetek néven futott téli promóció kínálatában. Az egyetlen probléma a korával az, hogy még BurgerBlog előtti időkből való, így nem tudunk még teszttel szolgálni, legkorábban a jövő héten olvashattok róla részletesen. Ha nem tudnám hogy régi klasszikust hoztak vissza, azt mondanám, hogy fogták az előző felvonást, és a két szendvicsből mindent ami egyszerű de nagyszerű beletömtek ebbe. Így kerülhetett a kukoricadarás buciba pirított hagyma, sajt, két marhahúspogácsa (amiből egy alapvetően kisebb termetű szendvicsre lehet sajnos következtetni - de ne legyen igazam), majonéz és egy újabb rejtélyes sonka. Utóbbi lehet, hogy az Alpesi Deluxe-ból megismert Feketeerdő sonka lesz, amivel én bőven kiegyeznék. Reméljük a legjobbakat, így kép alapján nem lehet rossz, ha csak ár/érték arányban nem.

Szokásos második forduló így év elején a megszavazott "Best of M" burgerek előtt. Egy, az utóbbi évekből már jól ismert sikertermék, és egy olyan rég látott, hogy már újdonságnak számító másik. Kíváncsi vagyok mi lesz, ha minden promócióhoz kikísérletezik a tökéletes párosításokat. Akkor nekünk már csak annyi lesz a dolgunk, hogy újra előre hozzuk az egy évvel azelőtt megírt posztokat. Egy pörgő oldal 0 munkával, jól hangzik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr86306319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása