A tajvani csirkék rejtélyes kalandjai a Burger Kinggel

2012. december 17. - Feiertag Erik

Ezúttal nem Japán, végre valami újdonság. Most a Tajvani Burger King a soros a furcsa promócióban, és hát eléggé kilóg a lóláb. Mert ez nem illik a BK-hez. Sőt, ez nem illik egyik gyorsétteremlánchoz sem (talán egy kicsit a KFC-hez), mert nem burger. Hanem egy fél csirke.

Mondjuk nem egy jól megtermett állatról van szó, hanem poussinról (fiatal csirke; ezt hogy hívják magyarul?). Rögtön két félét is rendelhetünk, van az originál, meg  a szecsuanis. Ha választanom kéne, akkor inkább az utóbbit, bár gyorsétteremben nem biztos hogy ilyesmit kóstolgatnék. KFC-ben még ott van a tök jó, titkos recept alapján készülő panír, de egy grillcsirkéhez mennyit tud hozzáadni a Burger King? Gyanítom hogy semmit, hacsak nem a horror-árat.

Ami viszont tetszik, hogy lehet szavazni, melyik a jobb, és a végén egy szerencsés kupont is nyerhet. Mindkét változat 149 Tajvani Dollárba kerül, ami kicsivel 1100 forint felett van. Most így nem tudom hogy a hazai grillcsirkesütő kocsikból mennyiért lehet venni egy egészet, de szerintem ennél olcsóbban. Úgyhogy ez után most nem vágyódunk.

Forrás: Brand Eating

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr116306326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása