Kis színes: Burger King madáretető

2012. november 24. - Feiertag Erik

Ha valaki madáretetőt készít, akkor olajos magvakat meg szalonnabőrt meg ilyesmiket tesz ki szegény didergő állatoknak, hogy élelemhez jussanak a könyörtelen tél jeges markai közt vergődve. Ha már szalonnabőr, akkor miért ne lehetne bacon? És miért ne lehetne egy komplett hamburger?

Ez járhatott Brian Wolter (Koppenhágai művész) fejében, amikor megalkotta ezt a kis Burger King Fly-Thru éttermet. Brian azokra a madarakra is gondolt, akik éjjel éhesen repkednek, de nem találnak semmi ehetőt. Az étterem tetejére napkollektorokat applikált, melyek a BK tábla és az étkező világításához hivatottak energiát biztosítani.

Tök jó ötlet, bár érdekes lenne felmérni, hogy hányszor veszik igénybe madarak, és hányszor arra kóválygó részeg alkoholisták. Minden esetre, a képek alapján legalább egy napot épségben kibírt a cucc, azért reméljük még megvan és működik.

Forrás: foodiggity
Képek: Behance

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr276306334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása