Az utolsó mohikán: Ranch McBeef

2012. november 15. - Feiertag Erik

Hát eljött ez a nap, könnyes szemmel vettem tudomásul a képernyő előtt, hogy nem lesz több  Az Én Hamburgerem nyertes szendvics a mekiben (max jövőre). Egyelőre inkább örömkönnyeket hullatok, de a Ranch McBeef-fel ez könnyen változhat.

ranchmcbeef1.png

Bár nem hinném, de mindig pozitívan kell állni az ilyen dolgokhoz. A burger összetevői alapján jónak tűnik, mondjuk ezt írtam a MaMotra is, úgyhogy nem iszunk előre a mamut bőrére, ahogy mondani szokták. Az összeállítás hivatalosan a következő: Royal marhahús, borsos royal zsemle, jégsaláta, ementáli sajt, sült hagyma, bacon, pepperjack sajt, retro mustár, ranch szósz.

Tök hülyén jött ki amúgy, mert ez a szendvics nagyon hasonlít a BK mostani promóciójára. Jó, más sajtok vannak benne, de ugyanúgy kettő, marhahús, saláta, két szósz és hagyma. Igaz, itt van bacon is és kb. 300 forint mínuszban. Majd kiderül melyik a jobb, de azt hiszem nem teszek a legrosszabb lóra azzal, ha azt mondom, méretben Bálint szendvicse bőven alul fog maradni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr326306339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása