Csirkés mártogatós

2012. október 16. - Feiertag Erik

A KFC megint nagy ötlettel állt elő, de sajnos megint nem hazánkban: KFC Dip'ems (kb. "mártsd őket"-ek, de szerintem hanyagoljuk a magyar elnevezést)! Lényegében egy 20-as strips kosárról van szó, amihez adnak 6 szószt, ebből 3 teljesen új a KFC kínálatában. A másik változat, hogy csak 6 stripset kapunk, választunk két szószt, és jár hozzá köret, üdítő és pogácsa. Mindkét változat 5$-ba kerül, vagyis nagyjából 1100 forintba. Jól hangzik? Ide velük azonnal!

A szószok a következők: mézes BBQ, mézes mustár és krémes ranch, ezek eddig is kaphatóak voltak. Az újak pedig ezek: krémes buffalo, narancsos-gyömbéres és bacon ranch. Ranch szószt szerintem már kóstolhattunk valamilyen meki szendvicsben, nem emlékszem hogy bármikor nagy baj lett volna az önteteikkel, úgyhogy biztos ezek is finomak.

Reménykedünk, ahogy mindig, hogy ez is bekerül a hazai üzletlánc kínálatába. Valószínűtlen, de az igazi csirke-orgazmus az lenne, ha bevihető lenne a mozikba. Milyen jó lenne már Tarantino új filmjét H&S stripsek társaságában nézni?

Forrás: GrubGrade

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr396306357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása