Whopper mekiben

2012. szeptember 26. - Feiertag Erik

A városi legenda szerint Chuck Norris egyszer BigMacet rendelt egy BurgerKingben, és kapott. A városi legendák persze sokszor lódítanak a dolgon, vagy csak egyszerűen nem igazak. Azonban hála a "The Woodcreek Factionnek", Rómában (nem az olaszországiban, hanem a georgiaiban) az anomália valósággá vált, még ha egy kicsit másképp is, ugyanis egyik tagjuk Burger Kingnek öltözve bement egy mekibe, és Whoppert kezdett osztogatni az embereknek.

Amikor az üzletvezető megkérdezte mit csinál, csak annyit mondott, jótékonykodásra próbálja ösztönözni az embereket, és pénzt gyűjt a gyerekeknek. Hogy milyen gyerekeknek? "Az összesnek" - magyarázta. Az üzletvezető végül kihívta a rendőrséget, de a király még az érkezésük előtt meglépett.

Forrás: A Hamburger Today

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr586306367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása