Bigapita

2012. szeptember 12. - Feiertag Erik

Óóóó, Isztambul, vágyom nálad lenni bitangul! Valami hasonló felkiáltással állhattak neki a munkának a KFC "terméktervező mérnökei", amikor megalkották a Bigapitát. A recept amúgy pita egyszerű: Végy egy viszonylag ismert, népszerű kaját (jelen esetben a kebabot), és módosítsd a KFC egyénisége szerint. Az eredmény garantált siker - jövőhéten kiderül, tényleg az-e.

Mint azt feljebb írtam, a Bigapita egy kebab. Hús gyanánt szeletelt Strips-et kapunk, zöldségnek meg ott van saláta, paradicsom, uborka, hagyma, káposzta és sárgarépa. Szószból kettő is van, egy kapros-fokhagymás, és ketchup. Mindez pitakenyérbe csomagolva, a jó hangulat és a kebab külső kedvéért.

A cucc magában 990 forintunkat fogja felemészteni, menüben pedig 1500-ba kerül. Nem éppen olcsó, de ha hinni lehet a képeknek, akkor bazi nagy lesz, úgyhogy még ár/érték arányban is jó lehet. Magas a tét, mert ez nem az a fajta különlegesség, amit ők hoznak be, már régóta és nagyon sok helyen kapni kebabot, egyáltalán nem újdonság. Ha kicsit is elrontják, és rosszabb lesz az eredetinél, akkor senkinek sem fogja megérni ilyet venni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr546306376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása