Amerika Kedvencei

2012. augusztus 27. - Feiertag Erik

A meki régi-új promócióval kedveskedik nekünk az ősz elején, ami tök jó, mert ez általában egész jól szokott sikerülni. Ami viszont nem tök jó, hogy a mostani szendvicsek egyáltalán nem látszanak különlegesnek. Ettől még persze nem rosszak, csak nem hozzák azt a 'fú ez de jól néz ki, azonnal ki kell próbálnom' feelinget. Standard felállás: Csirke, marha, meg pár snack.

Chicago Classic: Klasszikusnak klasszikus, nagyjából egy DuplaSajtos McRoyal salátával és más bucival. Persze ez nem fedi a valóságot, mivel a promóciókban használt dupla hús általában vékonyabb és kisebb, mint az a vastag, szaftos változat, amit a Royalokba tesznek. Oda se neki, Chicagoban ez a menő, ez a trendi, ezt árulják minden utcasarkon. Szezámmagos buciban saláta, hagyma, uborka, két hús és egy sajt, majonéz és valami piros szósz ami nagyon ketchupnek néz ki. Valószínűleg finom lesz, nem igazán vállaltak kockázatot valami atomkülönleges hozzávalóval.

Miami Deluxe: Paradicsom, saláta, lilahagyma, majonéz és csirkehús hosszú buciban. Ja, majdnem elfelejtettem az egyetlen valamennyire különleges összetevőt, ami manapság már úgy elterjedt, hogy nem is annyira nevezhető különlegesnek. Kukorica van benne, ami tök jó volt annak idején a BBQ szósszal keveredve, de azóta nem igazán találja a helyét - még ugyanannak a szendvicsnek a feldolgozásában sem. Szerintem ez is egy jól összerakott burger lesz, egyetlen hátránya a csirkehúspogácsa lehet, amit jó lenne már elfelejteni.

Snack fronton sem túl rózsás a helyzet, persze ezek azért szinte mindig ugyanazok más fűszerezéssel, úgyhogy szó sincs elégedetlenségről. Burgonyahasáb zöldfűszeres szósszal, pikáns sajtfalatok (4db), és BBQ csirkeszárnyak. Utóbbi neve egész jól hangzik, bár egy korábbi BK-es kalandom örökre elvette tőle a kedvem.

Hogy melyik dögunalmas szendvicsről lesz írás, azt még nem tudom. Valószínűleg a marhahúsosról, de nem számítok meglepetésre. Egyikből sem nézek ki se meglepően rossz, se meglepően jó élményt, az eredmények 3-4 körül alakulnak majd szerintem. Inkább egyetek egy McRoyalt.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr936306382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása