Zsebkólával újít a Coca-Cola

2012. március 21. - Feiertag Erik

Bizony. Mostantól nem lesz problémás, ha nincs nálunk táska, amibe begyömöszölhetjük a kólás üvegünket. Legalábbis az angoloknak biztos nem, mert egyelőre magyarországon nem tervezik bevezetni az új kiszerelést. Persze ettől még nem kell elszontyolodni, lehet, hogy idővel mi is megkapjuk, ahogy annak idején a 150 milliliterest is behozták fogyasztói nyomásra.

A kiszerelés különlegessége (amire a poszt címe is utal), hogy elfér egy átlagos zsebben - legalábbis a Coca-Cola szerint. Ez persze űrtartalom csökkenéssel jár, az új változat 375 milliliter Coca-Colát, Diet Coke-ot (Light), vagy Cola Zero-t fog tartalmazni, de persze a dolog sikerességétől függően később biztosan a többi üdítőjük is megkapja a maga zsebváltozatát.

Érdemes még megemlíteni, hogy hasonló kaliberű újítás utoljára majd' 20 éve volt, 1993-ban. Akkor a fél literes változat volt a menő újítás. Változnak az idők. Húsz év múlva lehet, hogy a zsebes kóla lesz a legelterjedtebb.

Forrás: Kreatív Online

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1006306448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása