Best of McDonald's: Texas Klasszik

2012. március 13. - Feiertag Erik

Hát most baromira átverve érzem magam. Alapvetően ez egy tök jó szendvics, de az ár-érték arány egyszerűen szörnyű. Közelít a nullához. A burger magányosan 1050 forintba kerül, úgyhogy megint sikerült lélektani határt törni, de ha nagy lenne, ha valami Dallasi kis kerti sütödéből licencelték volna hozzá a húspogácsa meg a szósz receptjét, ami aztán ízorgazmikus-tűzijátékot rendez a szánkban, akkor oké lenne. Nagyon finom, az tény. De alig nagyobb egy sajtburgernél.

best of m 2012.PNG

Aki régóta olvassa a blogot, az tudja, hogy nem igen szoktam apróságokon fennakadni - értitek, apróság, höhö. Volt tavaly a BK-nek egy hasonló húzása Mississippi BBQ néven, viszont az: 1) 650 forintba került, 2) az a hagymás lecsós izé azért eléggé innovatív, és egyedülálló volt.

Ezzel szemben a meki mivel kényeztet minket? Kukoricadarás bucival, és csípős grillszósszal. Most így belegondolva ez azért tényleg megér 1050 forintot (nem). Ezen kívül kapunk két húst, sajtot, salátát, és lilahagymát. Amúgy kicsit vicces, hogy egy Texas nevű burgerben is feláras a bacon. Reméljük azért a CBH-ban stock lesz, már ha behozzák idén is.

texas klasszik.PNGA dolog jól össze van rakva egyébként, semmi sem túl domináns, semmi sem vész el, a szendvics nem hullik darabokra. A csípősség szerintem megfelelő, nem rohad le tőle a nyelvünk de azért van ereje. Ha a végére hagyjuk a sültkrumplit, akkor azzal simán kiűzhetjük a szánkból. A csípés miatt azért nem árt, ha van némi ital lőtávolságon belül, de ezt leszámítva szerintem magában is lecsúszik fulladásos haláleset terhe nélkül.

A szószt nem igazán tudom mihez hasonlítani, elég egyedi, ami azért jó. Sűrűbb mint a többi társa szokott lenni, és ilyen érdekes narancssárga színe van, ami nagyon gusztusos, de ugyanakkor kicsit taszító is, utóbbi érzetet viszont az első harapás simán törli belőlünk.

Ebből lazán lehetett volna egy 5/5 is, mint tavaly a Chicago Barbeque. De nem lett. És ennek a horror ár az oka, mert ha ugyanezt megcsinálják jóval 1000 forint alatt, akkor teljesen más kedvvel fogyasztja az ember alig-nagyobb-mint-egy-sajtburger szendvicsét. De ez nem jött össze, így most ez 3/5.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr226306453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása