XtraYo!

2012. február 16. - Feiertag Erik

Motherfucker. A BurgerKing kicsit hátracsapta baseball sapkáját, és két számmal nagyobb hokimezt húzott, aztán a farzsebbe rejtett bicskával átszabta az árai arcát.

XtraYo.PNG

Ernő menü alá mentek, igaz, nincs üdítő a csomagban, viszont nagyobb a választék. Ha valamit meg akartál kóstolni, de végül az ár miatt mindig nemet mondtál rá, akkor itt a remek alkalom. És ha végül nem ízlik, még mindig ott a kis sültkrumpli, hogy öröm legyen az ürömben. A választék alant:

Burrito (4db) + kis sültkrumpli

ChiliBurger + kis sültkrumpli

Csirke nuggets + kis sültkrumpli

Csirkemell csíkok + kis sültkrumpli

Hagymakarika (6db) + kis sültkrumpli

NuggetsBurger + kis sültkrumpli

Sajtburger + kis sültkrumpli

Csirkeszárnyak + kis sültkrumpli

Minden összeállítás 400 forintba kerül, mint egy B-smart a KFC-nél. És ha jobban megnézzük a promó képet, meg úgy az egész valami + sültkrumpli képletet, rögtön tudjuk, honnan jött az ötlet. De amíg jól csinálják, és így első blikkre úgy tűnik jól csinálják, addig nem vétek a jóáras ajánlatok átvétele.

És ahogy így elnézem, valami újdonságot is köszönthetünk, vagy csak nem verték nagy dobra a cuccot - bár utóbbit kétlem, hisz a NuggetsBurgerrel is teleplakátolták annak idején Budapestet. A ChiliBurgerről van szó, ami egy sajtburger méretű szendvics, benne uborka, ketchup, hús, hagyma, és gondolom chili szósz, más extrát nem igen látok a képen. Jalapeno paprika sajna nincs benne, viszont ha lenne, akkor biztosan drágább lenne a cucc. Ha viszont így is csíp, akkor nem lehet okunk panaszra. 

chiliburger_xtrayo.PNG

Update: A doboz nem csak dísz a képen, az is jár hozzá.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr746306469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása