Best of McDonald's 1.

2012. január 26. - Feiertag Erik

A mekinél már véget ért a tél, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy leváltották a Téli ízek promóciót a szokásosan következő Best of McDonald's-re. Tavaly első körben már CBH-t burkolhattunk, most ez úgy tűnik másképp alakul, de a szendvicseket elnézve nem lehet panaszunk.

best of m 2012.PNG

Sajtos Gourmet: Ezt a szendvicset két éve láthattuk legutóbb az étterem kínálatában, akkor azonban egy kicsit másképp épült fel. Ennek ellenére öröm látni, hogy a meki próbálkozik, és nem egy újabb izé-bizé szószos McRoyal-t kapunk, hanem egy régebbi, kicsit extrább szendvicsüket próbálják felrázni, kicsit kelendőbbé tenni. Szezám- és lenmagos buciban marahúspogácsa, saláta, rántott sajt, és kis pirított hagymadarabkák vannak beletuszkolva. Ezen kívül a szendvics rendelkezik egy rejtélyes sárga szósszal, ez valamiféle tuningolt majonéz lehet szerintem, valószínűleg ugyanaz mint két éve. A szendvicsbe kérhető még bacon, ezzel persze az ár is kicsit feljebb kúszik. Nem szaporítanám tovább a szót, elméletileg hétfőn kerül ki róla az írás.

Salsa Grill: Ez a burger kicsit szembe megy a promóció nevével, mivel ilyet még soha nem ehettünk mekiben. Volt már hasonló a Vasalt csirkeszendvics személyében, ez azonban eléggé másnak ígérkezik. Ahogyan azt mostanában a csirkés burgereknél megszokhattuk, hosszúkás bucira épül a dolog, azon belül is szezámmagos fajtára. Grillezett csirkehús, saláta, lilahagyma, paradicsom, fűszeres sajt, fehér szósz, és piros szósz. Hogy melyik öntet milyen ízesítésű, az egyelőre rejtély, reméljük a kóstoló majd mindent tisztáz. Ezen kívül ebbe is kérhető bacon, nyilván ráfizetéssel. Hogy mikor lesz róla írás az még homály, de idővel ki fog tisztulni a dolog. Reméljük akkor még nem váltanak akciót.

Ahogyan az a mekinél lenni szokott, nem csak szendvicseket kapunk az új promócióban. A fura sültkrumpli szerepét ezúttal a rácsos burgonya tölti be, a sajtfalatok baconösek. Vannak még csirkemell csíkok is, és mártogatós, ami ha jól tudom tejfölös.

Az árakról nem sok információval szolgálhatok. A Sajtos Gourmet baconnel McMenü Plusz-ban 1670 forintot kóstál, ami azért valljuk be, elég morcos. Ez így konkrétan drágább mint egyes mobilszolgáltatók olcsóbb előfizetéses csomagjai.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr946306476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása