MJ12 jelenti: Húsgolyómánia!

2012. január 19. - Feiertag Erik

Az Ikeának van egy olyan jó szokása, már a mellett, hogy éttermet is üzemeltet amúgy Svéd tervezésű bútorárura specializált üzleteiben, hogy évente brutálisan leakciózza a húsgombócait. Szóval most két Snörbern könyvespolc között még jól is lakhatunk, ráadásul elég olcsón. Köretként krumplit kérhetünk sülve, főve, vagy pürésítve. A többiről beszéljen a meglehetősen beszédes kép:

élgkd

És hogy még nagyobb kedvvel egyetek, kitaláltak még egy akciót, amihez hasonlót korábban a KFC nyomott nagy hévvel, de nemrég átvette az ötletet a meki és a BK is. Nem másról van szó, mint pecsétgyüjtésről.

Éttermünkben minden elfogyasztott meleg főétel után egy pecsétet kapsz a kuponfüzetedbe.

Ha összegyűjtötted a tíz pecsétet, a következő alkalommal vendégül látunk egy tetszőleges meleg főételre.

Egy napon csak egy pecsét kapható!

Ajánlatunk kizárólag a budaörsi áruházban érvényes.

A kuponfüzetet 2012. augusztus 31-ig váltjuk be.

Egész jól hangzik, főleg ezzel a 200 forintos húsgombóc akcióval. Semmi jel nem utal arra, hogy a két ajánlat ne lenne összevonható, úgyhogy hajrá! Sajnos csak a budaörsi áruházban érvényes a dolog, de azért nem rossz ajánlat. Kuponfüzetet nem adnak, nektek kell kinyomtatni, erről a linkről letölthető az akció részletes leírásával együtt (ami mindössze a szürke hátterű szöveg kicsit feljebb).

Örülünk? 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr806306480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása