KonoPizza Mammut

2012. január 15. - Feiertag Erik

kono pizza.gifEz a poszt inkább a budapestieknek szól, azon belül is azoknak, akik KonoPizzát akartak enni a közeljövőben. Valaki pár napja már írta, hogy le volt húzva a roló, és nem írtak ki semmilyen információt, akkor nem gondoltam, hogy ilyen komoly dologról van szó. A Facebookon közzétett közleményből kiderül, hogy mégis.

Közlemény

Jelezzük, hogy Budapesti éttermünk az elmúlt időszakban történt gazdasági eseményekből fakadó, üzletünket is súlyosan érintő, negatív hatások következtében bizonytalan ideig nem tudja fogadni vendégeit.

Sajnáljuk, hogy egy rövid ideig nélkülöznötök kell a Konopizzát, de ígérjük, hogy amint lehetséges, újra elérhetővé válunk a fővárosban is!
Köszönjük a rengeteg pozitív visszajelzést, és kérnénk a törzsvendégeinket, hogy legyenek addig is türelemmel!
Továbbra is várunk titeket Szolnokon a Pelikán bevásárlóközpontban és márciustól már Cegléden is!

Üdv: KonoPizza Team

Nem rég volt egy Kono ajánlat az egyik kupon kialkudó oldalon (NapiDeal, ha jól tudom). Ezek a kuponok most nyilván nem válthatók be, a kártalanításról viszont még nincs semmilyen információ. Jövő hét végéig egyeztetnek a NapiDeallel, elméletileg utána várható valamilyen fejlemény az ügyben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr586306484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása