Amerika Csillagai 2.

2011. november 10. - Feiertag Erik

Gondolkoztam érdemes-e ilyen postot írni, hisz a második felvonás csupán egy új szendvicset jelent, sajnos pont a jobbik burgert, a Chicago Barbeque-t cserélték le. Plusz kaptunk egy új snacket a sajtfalatok helyett. Utóbbi billentett a "mégis kéne róla egy beharangozó post" felé.

Los Angeles Grill: Az angyalok városából itt az angyalok burgere, persze, ők biztosan nem ilyet esznek, inkább orrba-szájba nyomják a BigTasty-t, ha már McDonald's. A szendvics a már szokásosnak mondható hosszú bucin alapszik, csak egy kis csavarral ezúttal kukoricadarával van meghintve. Benne saláta, lilahagyma, paradicsom, bacon, és egy sárga szósz, valami mustáros izé lehet. Ezen kívül a névből könnyedén kitalálható grillezett csirke, ami a képek alapján elég szögletesnek tűnik, majd meglátjuk milyen a valóságban. Jövőhéten jön a post.

A snackünk nem más, mint csirkemellcsík. Olyasmi lehet mint a KFC-féle Strips, csak szerintem kisebbek, de az is lehet, hogy pont ugyanakkorák. Csak képeken láttam, lehet teszek majd vele egy próbát. 

Ezen kívül maradt a New York Klasszik, meg a burgonyahasáb, és egyes éttermekben még a sajtfalatok is kaphatóak. Egyébként ez az egész átállás fura volt, még mindig van, ahol a Chicago Barbeque-t árulják. Valószínűleg pénzügyi okokból minden étterem akkor vált, ha kifogy az előbb említett szendvics összetevőiből, így a váltás miatt nem kell kivágni a megmaradt készleteket a kukába.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr836306506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása