Amerika Csillagai: Chicago Barbeque

2011. november 08. - Feiertag Erik

 Western Whopper sajttal, mondhatni, de végül is mégsem az, hisz az előbb említett szendvics másfélszer akkora, mint a Chicago Barbeque. És ennyivel tudjuk is le a "milyen uncsik a prémium szenyák manapság" részt.

Fűszeres sajt, lilahagyma, marhahúspogácsa, paradicsom, saláta, BBQ szósz, és persze bacon, ahogy azt mostanság a mekitől megszokhattuk. Mindez McRoyal méretben, ami a McDonald's-on kívül nem számít nagynak, mind a BK, mind a KFC tud ennél nagyobbat. Mormoljunk el egy gyors imát a BigTasty-ért.

Persze, ahogy megszokhattuk, semmi baj a szendviccsel. Nagyon rendben van, nincs túladagolt BBQ, nincs kifelejtett bacon, a lilahagyma sem zavaróan sok, így kell ezt csinálni. A szendvics  kissé csípős, talán a fűszeres sajt és a lilahagyma lehet az okat, esetleg tőle szokatlanul a szósz, úgyhogy aki különösen érzékeny az ilyesmire, az menüben kérje.

 

Ez most egy ilyen rövidke post lett. Semmi sem okozott csalódást, semmi sem volt kiemelendően jó. Megfelelő alapanyagokból összekombináltak egy 950 forintos McRoyalt, persze, mint most is, néha az egyszerű megoldás a legjobb megoldás. És ez így most nekem 5/5-öt ér.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr176306507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása