San Pellegrino új köntösben

2011. november 04. - Feiertag Erik

 A Nestle tulajdonában lévő San Pellegrino egy olasz prémium ásványvíz márka. Különlegessége, hogy 400 méter mélyről származik, ahol vulkanikus kövekkel, és mészkővel is kapcsolatba kerül. A víz szén-dioxidot is tartalmaz, valamint kálciumot, nitrogént, kloridot, fluort (nem a Tomit), lítiumot, magnéziumot, káliumot, szilíciumot, nátriumot és stronciumot. A szén-dioxidról nincs infóm, de a többiből legalább 100 mikrogram van egy literben.

De nem ez a lényeg, csak azoknak írtam le, akik nem ismerik a márkát (eddig én is így voltam ezzel; köszi wikipedia). A lényeg az, hogy a cég limitált mennyiségben kiad, egy a Bulgari 1965 Vintage kollekciója alapján tervezett címkével ellátott szériát.

A Bulgari és a S.Pellegrino az „Olasz Tehetségek” programja keretében értelmezte újra a klasszikus formájú palackok ruháját, így közvetítve világszerte az olasz kultúrát és stílust.

Az egyedi palackok ötvözik a Bulgari ékszerek eleganciáját, kivételes stílusát, egyedi színeit, így téve még különlegesebbé a 112 éves múltra visszatekintő kivételes minőségű S.Pellegrino prémium ásványvizeket.

  Az új palackozás októberben érkezett meg Magyarországra, és a tervek szerint három hónapig marad, úgyhogy nálunk tölti a karácsonyt, hahaha. Ez egyébként 50 millió 0,75 literes palackot jelent. Természetesen csak a legszínvonalasabb éttermek polcaira kerülhet belőlük, úgy mint a Callas, a Fausto's, a TG Italiano, a Porcellino Grasso, vagy az Alessio, és még sokan mások.

A limitált ideig elérhető különleges címke, egy csodálatos arany nyakláncot ábrázol, melyet briliáns csiszolású gyémántok, türkiz, ametiszt és smaragd különlegességek díszítenek. Ez az egyedi darab, amely egyesíti a lekerekített formákat, a merész színeket és a különleges drágaköveket, a hatvanas évek Bvlgari stílusának egyediségét, kifinomultságát és eleganciáját idézi. 

A magyar sajtó részére október 27-én debütált a palack, mégpedig a Chivas Luxury Club eseményén. Ezen kívül a december 1-én megrendezésre kerülő újabb rendezvényen, valamint a december 2-ai Absolut Mode exkluzív téli divateseményen lehet még majd látni őket.

Magyarországon forgalmazza a Kékkúti Ásványvíz Zrt. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr956306509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása