Ajándék McCafe bögre

2011. október 20. - Feiertag Erik

 Ha nem volt elég a Colás pohár, akkor eljött a te időd, ha nem akarod magára hagyni kedvenc gyorsétteremláncod akkor sem, amikor kakaót vagy tejet vagy kávét vagy bármi olyat iszol amit sima pohárban nem szokás, akkor ez az akció neked szól!

Váááááááááááá! Robbanás, és egy McCafe bögre jelenik meg a képernyő közepén, Galla Miklós hangja nélkül. Éljen! Újabb robbanás, betűk repülnek felénk a képernyő felé, majd megállnak, MOST AJÁNDÉK McCafe BÖGRE MINDEN McMenü PLUSZHOZ! Éljen!

Az akció mától érvényes visszavonás erejéig, négy szín van (narancs, zöld, piros, fekete sötétbarna), gondolom minden hétre egy szín, aztán még egy hét alatt kiszórják a maradékot, így november végéig esedékes a dolog, legalábbis szerintem.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr286306513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása