Ázsia ízei: Egzotikus Csirkeszendvics

2011. október 12. - Feiertag Erik

Emlékeztek még a Vasalt Csirkeszendvicsre? Na, ez az Egzotikus Csirkeszendvics pont olyan, mármint akkor, ha kivonjuk belőle a pozitívumokat. Ez most nagyon mellé ment.

Pedig a tartalom alapján még jó is lehetne, persze, ez majdnem mindenre igaz. Hosszúkás buci (kétmagvas), amit a tavaji Csirke Cordon Bleu óta erőltettek rá a szárnyas szendvicsekre, nem mintha baj lenne, akkora mint egy Longer, csak négyszer annyiért. Káposzta, saláta, lilahagyma, sárgarépa meg curry szósz van benne, meg persze panírozott csirkehús.

Kezdem a pozitívumokkal, vagy inkább pozitívummal. Csirkehús. Az tényleg finom volt, bár semmi extra, sima mirelit rántotthús, ami túl vékony, ezért ferdén teszik a szendvicsbe, ahogy a képeken is, ami egy kis instabilitást ad az egésznek. Rá se ránts!

Képzeld el, hogy kinyitod a dobozt, és meglátod ezt az egész nagy burgert, felemeled, és a zöldség fele a tálcán/a kezedben landol, aztán beleharapsz, és összeken a szósz, amiről majd külön bekezdésben lesz szó, annyira durva. Vasalt Csirkeszendvics effektus. Plusz a sok zöldségnek együtt pont vízíze van, de az első harapásnál kiesik annyi, hogy végül is majdnem finom legyen a szendvics.

És itt jöhetne a szósz, hogy feltegye az i-re a pontot, de e helyett ledönti az egészet, földbe döngöli, kiszívja a vérét, eltemeti, aztán kiássa, hogy újra eltemethesse. Ízre olyan, mint az a piros förmedvény, amit oly nagy kedvvel túloznak el a csirkés McWrap-ek esetében, csak kevesebb van belőle. Küllemre viszont elveszi az étvágyadat, de komolyan, úgy néz ki, mint valami radioaktív takony, uránnal dúsított fika, szinte foszforeszkál a szendvics oldalán, és nyúlós, egyszerűen: Undorító.

Hazudtam az elején, van még egy pozitívum: A szendvics jól csúszik, magában is fogyasztható - már ha akar valaki ilyet venni ez után a post után. 2/5, ez nekem nagyon mellé ment, nem érte meg a pénzét.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása