20 év Whopper után

2011. október 03. - Feiertag Erik

 20 éves a Magyar BurgerKing, és természetesen vele együtt a Whopper, hogyan is árulhatták volna korábban? Ezt meg is ünneplik a következő akcióval, amit viszont mi fogunk ünnepelni, ördögi kör, 22-es csapdája, Viva La BurgerKing:

 

 

20. Szülinapunk alkalmából most mi készültünk több meglepetéssel is a Te számodra:

  1. Gyere el hozzánk, kérd a kedvenc Whopper menüdet és mi megajándékozunk egy karszalaggal, amit nov.10-ig bármikor beválthatsz egy Whopper szendvicsre!!! 
  2. Játssz velünk és nyerd meg páros belépődet a 20 éves Burger King VIP Születésnapi Party-jára! Figyeld a Rádió 1 hivatalos facebook rajongói oldalát és szavazd be Te a dalokat a Rádió 1 - Burger King TOP20 slágerlistára! 

20 éves Burger King VIP Születésnapi Party 2011. október 28-án pénteken este lesz a Burger King Oktogon téri éttermében. 

 

A szavazók között minden nap kisorsolunk 5 szerencsést, a napi nyertesek listája október 4-étől a http://www.burgerking.hu/szavazas_nyertesek.php weboldalon lesz folyamatosan megtalálható. 

Szavazás 2011. október 3-22. között zajlik.

A Rádió 1 - Burger King TOP20 zenei listáját október 23-án a Cooky Show-ban hallhatod!

 

Szavazás a dalokra itt: https://www.facebook.com/radio1hungary?sk=app_171945966221708 

 

Whopper karszalagokat fel, játékra fel! :)

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr756306525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása