Ázsia ízei

2011. szeptember 09. - Feiertag Erik

 Nemrég panaszkodtam arról, hogy a meki időszakos kínálata mindig csak ilyen meg olyan McRoyalokból áll, egy-két szósz pluszba meg paradicsom, semmi több. És akkor ma látom az új ajánlatukat, Ázsia ízei, és basszus, sikerült megcáfolniuk, de nagyon. Két "szendvics", meg két snack, utóbbiból az egyik megint valami betépett sültkrumpli.

 

 

Egzotikus Csirkeszendvics: Kezdem az unalmasabbal, bár ahogy elnézem, ebbe is szorult némi extra azért. Hosszúkás, két magvas zsemlében, vagy inkább kifliben panírozott csirkehús, currys szósz, meg valami kevert saláta kapott helyet. Utóbbi a kép alapján jégsalátát, lila hagymát, és vékonyka, sárgarépa csíkokat tartalmaz. Érdekesen hangzik, bár le merném fogadni, hogy amint megemelem majd a szendvicset, a saláta fele a tálcára hullik, és az első harapás után orrán-száján folyik majd a szósz. Könyékig szószos leszek. Dupla adag szalvétát kell kérnem majd.

Wasabi Pita: Ez az, ami igazán megfogott, ami tényleg érdekes. Wasabi Pita, tudjátok, mar mint a mustár, meg persze Annoying Orange. Ez a burger nem is burger, inkább a gyroshoz hasonló, esetleg a kebabhoz. Pitát tömnek tele, marhahúspogácsával, wasabi szósszal, meg valami pirossal (gondolom valami ázsiai cucc lehet), meg persze a salátakeverék, mint az Egzotikus Csirkeszendvicsben, csak itt jön hozzá még uborka is. Kígyóuborka. Tetszik az ötlet, itt is azzal lehet gond, hogy a pitából mindenütt ömlik majd az étel, rá kell készülni, okosan enni, porszívó száj lenne a legjobb.

Ezen kívül Burgonyatallér (inkább tekercsnek tűnik, mint a kakaós csiga), és Tavaszi Tekercs az újdonság. Utóbbiról nem sokat tudok, így a képek alapján zöldséggel töltött Burrito lehet, majd kiderül.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr446306532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása