Csapat lettünk

2011. szeptember 05. - Feiertag Erik

Magamhoz veszem a mikrofont, megköszörülöm a torkom, mire a termet ellepi a sűrű csend, és az izgatott várakozás, meg a villogó vakuk fénye.

Sose gondoltam volna, hogy más is fog itt írni rajtam kívül. Esetleg Tyler Durden, de őt hónapok óta nem láttam, valami történt vele, még a klubba sem jár le. De mégis megtörtént, köszöntsétek nagy szeretettel speedet. Taps, éljenzés, ováció. Valaki azt ordítja, "Szeretlek speed!", és felhúzott topja alól kivillannak meztelen mellei, aztán kínos csönd. Akkor folytatnám.

Speed írásai valamennyire külön blogot alkotnak majd a blogon belül, történet a történetben, szendvics a gyomorban, hogy témánál maradjak. Az eddigi írásokhoz képest újdonságokkal fog jelentkezni, nem a megszokott gyorséttermek burgereiről lesz szó, sokkal inkább útszéli büfékről, tudjátok, ahol a pincében fogott patkányokat szokták a húspogácsába darálni. A majonézről nem is beszélve.

Ezen kívül nemzetközi vizekre evez, külföldi gyorséttermekről, büfékről fog írni. Tudjátok, ugyanaz a szar van ott is mint itt, de azért, azért valahogy egy kicsit más. Például Párizsban a McDonald's-ban is kapni sört.

Speednek van már saját blogja, http://utolsoejjel.blog.hu/, hamarosan lesz neki kis képecske a "Más világ"-ban. Vannak például éttermes postjai is, úgyhogy aki unja az itteni pangást (most épp nem, de pl. nemrég volt másfél hét csend), az ott elégítheti ki vágyait.

Taps, ováció, villanó vakuk, megköszönöm a figyelmet, és elhagyom a színpadot. És most jöjjön Fluor Tomitól a Mizu! Magányos, felborogatott székek jelzik csak, hogy valami történt a teremben...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr806306534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása