KFC újdonságok meg akciók

2011. július 11. - Feiertag Erik

 Amíg el voltam (Lengyelország-Krakkó) összegyűlt pár dolog kedvenc csirkés éttermünknél, melyekről nem árt tudni, remélem lesz olyan akinek tartalmaz újdonságokat a post.

Van új Krusher a nyárra, PinaColadas változat, ezt nem igazán lehet részletezni. Rajta kívül marad még a CaffeLatte, az Epres és a KitKates változat.

A Classic Kosárhoz (2 Kentucky/Hot&Spicy csirkerész + 4 Hot&Spicy Strips + 4 HotWings + 2 normál sültkrumpli; 2200 forint) ajándékba jár két darab citromos Gösser, az alkoholmentes fajtából, abból is a 0,33-as dobozos változat.

Van Muffin, csokis vagy almás ízesítéssel 400 forintért. Képre olyan mint amit a Subway-ben árulnak, meg amit azokban a koronás pékségekben a metró megállóknál, tudjátok, azok a tök drága helyek ahol nem szabad üdítőt vásárolni csak végkimerülés esetén. Vagy akkor sem. Persze, a muffin jól néz ki, és biztos finom is. Ja, és kávéval együtt 500 forint, 0,2l Americano, nem értek a kávékhoz, ez van a hirdetésre írva.

És most jön a legjobb. Egy Facebook kuponnal 30%-os kedvezményre vagytok jogosultak pénteken, egy darab Classic kosárra, de a két Gösser így is jár. Kérem a kuponom gomb, és e-mailben fogjátok megkapni a kupont, aztán ki kell nyomtatni, és leenni. Fekete-fehérben is működik, a lényeg, hogy ketten legyetek, és a kinyomtatás utáni első pénteken egyétek le.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr866306553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása