CSÍPŐS! Vállald be!

2011. május 22. - Feiertag Erik

Mint derült égből villámcsapás, úgy ért a BK új akciója, ahol a csípősségé a főszerep. Gondoltam felnézek a honlapjukra, úgyis ugyanaz lesz kinn mint eddig, aztán tessék. Két szendvics, és sajtrudak, az érdeklődés a tetőfokára hág.

Csípős New Orleans: A két szendvics közül a nagyobbik, kukoricadarás bucival, legalábbis annak tűnik, de jobban megnézve, lehet, hogy olyan fűszeres dologgal állunk szemben, mint a meki El Picante burgerénél. A buciban marhahúspogácsa, hagyma, saláta, paradicsom, sajt, piros erőspaprika, és két féle szósz van. Az egyik, a sárga nekem olyasminek tűnik, mint amit a BigKing-be szoktak tenni. A fehér öntet szerintem hagymás-tejfölös, de majd rácáfolnak akik már kóstolták, vagy BurgerKingben dolgoznak.

Mississippi BBQ: Ez valamivel kisebb a másiknál, a kép alapján sajtburger méretűnek saccolom, amit nem valami nagy szendvics. Most gondolhatnánk, hogy a prémium ajánlatok közé is betesznek valami olcsót, de nem, mert árban minimum a másikkal lesz egy szinten, köszönhetően annak a meghatározhatatlan izének. Ha tippelnem kellene, akkor valami paradicsomos zöldséges mártásra tenném a voksom, egész zöldség darabokkal, és természetesen jó csípősen, hisz nem szégyen a sírás. Ezen kívül két hús, két sajt, és barbecue szósz lesz a szendvicsben. Méretének ellenére nagyon várom, rá vagyok a legkíváncsibb.

A két szendvicsen kívül lesznek (vagy már vannak) Fűszeres Mozzarella Rudak is, melynek a panírozott mozzarella sajt közepében rejlik az ereje. Ne feledjétek, sírni nem szégyen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása