Brownie, és Blondie

2011. április 03. - Feiertag Erik

 Pénteken végre kipróbáltam kettőt (az egyiket csak egy falat erejéig) a BK desszertjei közül. Ezek a Brownie, és a Blondie, fagyival a tetején.

Az egész alapja, egy elég híres sütemény, otthon is könnyen elkészíthető, és még jobban is járunk vele mint a BurgerKing nem túl nagy adagjával. Úgy képzeljétek el, mint egy piskótát, csak ennek kissé folyik a belseje. Zseniális találmány.

A Brownie és a Blondie között a lényegi különbség, hogy míg az első tejcsokiból, és nutellából készül, utóbbi fehér csokiból, és valami fehér féle mogyorókrémből. Ez az ízen is megmutatkozik, így a Brownie-nak leginkább nutella íze van, elég édes, és lehet, hogy valakinek émelygős lesz. A Blondie-ből csak egy falatot ettem, az kevésbé tűnt édesnek, és nekem nem is ízlett annyira.

Leginkább a fagyit tartom kevésnek, amit rátettek. Kicsit több kellene, hogy jobban elnyomja a néha már túl édes Brownie-t. Nekem nagyon bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom, ha valami édesre vágyik egy Whopper után, vagy csak magában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr376306581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása